Welcome to perfectreplica.io Rolex replica watch Some replica watches worth starting https://www.perfectreplica.io/ .

Konkoly Kft. Konkoly vágóhíd Konkoly húsbolt
Konkoly
cégismertető Termékeink Minőségbiztosítás Húsboltjaink Kapcsolat Galéria
Kolbász

Minőségbiztosítás

A Konkoly Kft. munkatársainak a hús feldolgozásánál és hagyományos ízeket őrző termékeinek előállításánál a legfontosabb szempont az élelmiszerbiztonság Célunk a fogyasztók és a kereskedelmi partnerek igényeinek minél magasabb szintű kiszolgálása. Termékgyártásunkban célként fogalmaztuk meg, a hagyományos receptúrák, korszerű technológiával való ötvözését és a minőség magas szinten tartását.

A Konkoly Kft. törekszik a mindenkori elvárások maradéktalan teljesítésésre, így 2007-ben egy nagyszabású beruházás befejezése után, EU-normáknak minden tekintetben megfelelő feldolgozó üzemet vontunk be a termelésbe. 2007 HU 779 EK számon felvételre kerültünk az európai uniós üzemek listájára.

Cégünk legfontosabb alapelve a minőség és a higénia követelmények szigorú betartása. Technológiai folyamatainkat a nyomonkövethetőség irányelvei alapján alakítottuk ki és működtettjük.

Termékeink minőségének egyik garanciája a 2006 óta jól működő teljeskörű HACCP minőségbiztosítási program, mely mindennapi munkánk meghatározó eleme. Nagy hangsúlyt fektetve az önellenőrzésre, miszerint termékeinket havonta vizsgáltatjuk akkreditált laboratóriumban, mintegy megerősítve az éelemiszerbiztonság kifogásolhatatlanságát üzemünkben.

Így tudjuk garantálni, hogy a KONKOLY-címkével ellátott készítmények jó minősége folyamatosan biztosított.


« Vissza


Konkoly vágóhíd 2010. Minden jog fentartva!